Anouk Mos

Portret

Het laten maken van portret is heel intiem, spannend en voor de meeste mensen iets wat ze niet dagelijks doen. Voorafgaand aan de shoot wil ik je graag een beetje leren kennen en bespreken we jouw wensen voor de shoot. We gaan samen op zoek naar een mooie locatie.

Portretsessie

- 1 tot 1,5 uur fotografie op locatie

- 15 bewerkte foto's 

- Investering: € 320

Deze shoot boeken


Familie

Wat leuk dat je foto's wilt laten maken van je gezin! Tijdens de shoot wordt er weinig geposeerd en ligt de focus vooral op de liefde en lol die jullie hebben als gezin. Voorafgaand aan de shoot bespreken we jullie wensen en gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie. Dit kan bij jullie thuis zijn, of op een mooie locatie buiten.

Familieportretten

- 1 tot 1,5 uur fotografie op locatie

- 15 bewerkte foto's 

- Mini-album 15x15

- Optioneel: luxe album en/of prints

- Investering:  € 350

Deze shoot boeken


Zwangerschap

Misschien een beetje spannend, maar veel te leuk om niet te doen! Voorafgaand aan de shoot hebben we contact over jouw wensen voor de foto's. Ik kan je eventueel helpen met het uitzoeken van kleding en gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie. Dat kan bij jou thuis zijn, maar bijvoorbeeld ook in een mooie hotelkamer of buiten. 

Zwangerschapsshoot

- 1 tot 1,5 uur shooten

- 15 bewerkte foto's 

- Investering: € 320

Deze shoot boeken

Bruiloftfotografie

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie trouwdag en spreekt mijn stijl jullie aan? Stuur dan even een berichtje via het contactformulier, dan stuur ik jullie mijn brochure. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en te horen wat de wensen zijn voor jullie dag.

Vanaf € 1295 bij 6 uur fotografie


Ondernemers/creatives

Heb jij beelden nodig voor jouw website of socials? Ik breng graag het verhaal van jouw onderneming tot leven middels beelden. Ik doe niets liever dan mensen en hun passie vastleggen. Voorafgaand aan de shoot maken we samen een plan, bespreken we locatie en jouw voorkeuren en styling. Ik kom graag met je in contact en maak voor jou een prijs op maat. 

Contact


Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten (€0,32/km).

Using Format